Privacitat i avís legal

Què necessito per inscriure el meu equip?

Per inscriure un equip cal publicar el nom, lema, imatge, recorregut i repte econòmic de l'equip. A més cal que informeu del nom, cognom, DNI, data de naixement, sexe, correu electrònic i codi postal d'almenys 3 membres. Un dels membres ha de ser el portaveu, del qual cal que informeu de l'adreça postal i telèfon. Si algun dels membres no té correu electrònic o DNI, pot indicar el del portaveu.

Quin preu té la inscripció?

Participar a la Magic Line costa 30€ per equip, el que permet inscriure un equip d’entre 3 i 25 persones i gaudir dels serveis bàsics de la caminada.
Conegueu els detalls a la caminada


Perquè ens hem de posar un repte solidari?

La Magic Line és una caminada solidària. Els fons captats pels equips es destinen a programes socials de Sant Joan de Déu que permeten millorar l’atenció a persones que es troben en situació vulnerable. Treballem en els àmbits de: sense llar, salut mental, discapacitat intel•lectual, dependència, infància hospitalitzada, recerca biomèdica i cooperació internacional. Conegueu el Destí dels fons

Durant el recorregut, quins serveis trobarem?

Des de l’organització us facilitem avituallaments, lavabos, cobertura mèdica, senyalització i voluntaris de suport distribuïts per tot el recorregut. Els avituallaments són complementaris, els equips us heu de responsabilitzar del menjar i l’aigua. Els horaris dels serveis estan previstos per als caminadors, els qui feu el recorregut corrent podeu trobar-ne algun tancat. Consulteu les Indicacions per al dia de la caminada

Els menors d'edat poden participar-hi?

I tant que sí! La Magic Line és una bona ocasió per compartir un dia amb la família, alhora que sensibilitzar als més petits en la vulnerabilitat i fer-los partícips d'una acció solidària.

Què és l’Espai de l’equip?

L’Espai de l’equip és un espai privat per als equips inscrits des d’on podreu modificar les dades i els membres de l’equip, fer comandes de productes, explicar les vostres activitats solidàries, així com descarregar-vos material de difusió.
Les dades d’accés les indica el portaveu en formalitzar la inscripció. Per recuperar-les, consulteu el correu electrònic de confirmació de la inscripció o escriviu a equips@barcelonamagicline.org

Un cop inscrits, podem fer canvis als membres de l'equip?

Sí. A través de l’Espai de l’Equip, podreu esborrar membres o modificar les dades dels ja inscrits. Podreu afegir nous membres fins que s'ompli el recorregut al qual esteu inscrits o fins el 15 de febrer a les 12h.

Hi ha un donatiu mínim per a poder participar?

Sí, cal que us proposeu un repte solidari, cada equip escull de quin import.  Els equips d'empreses s’han de fixar un repte solidari mínim de 1.000 €. Consulteu l’apartat Empreses del web per a més informació.

Si no assolim el repte solidari, podem participar a la caminada?

Sí. La solidaritat exigeix prendre compromisos i fer el possible per assolir-los, i no esperem res més que això dels equips participants, que cadascú arribi fins on pugui!. Marqueu-vos reptes possibles i poseu-hi tota la vostra imaginació i tenacitat per a assolir-los.

Com s'aconsegueixen els donatius del repte solidari?

Hi ha moltes maneres d'aconseguir donatius… sigueu creatius! Podeu fer una campanya entre els vostres familiars i amics, organitzar un sopar o una festa solidària, vendre productes de la Magic Line o altres productes que creeu vosaltres mateixos. A Activitats solidàries trobareu recurssos de suport per aconseguir el vostre repte solidari.

Com funciona el producte Magic Line?

Des de la Magic Line us cedim productes Magic Line a cost zero perquè els pugueu vendre i captar fons per als vostres equips. Podreu fer la comanda de productes des de l'Espai de l'equip una vegada estigueu inscrits.

Com ingressem els diners?

A l’Espai de l’equip trobareu un enllaç des d’on ingressar diners per al vostre equip. Les donacions externes a l’equip es canalitzen a través de l’apartat Donatius de la portada del web.Tots els ingressos i donacions s'aniran visivilitzant a la fitxa del vostre equip.

Com es distribuiran els diners aconseguits pels equips?

La totalitat dels diners captats pels equips es destinaran als programes socials de Sant Joan de Déu per a millorar l'atenció a les persones vulnerables. Després de la Magic Line, l'organització comunicarà a tots els participants els programes beneficiaris.
Coneix el Destí dels fons amb el detall dels programes finançats amb les edicions anteriors.

Podem fer donatius en metàl·lic?

Tots els donatius es realitzen amb targeta a través del web de la Magic Line. D'aquesta manera, podem gestionar millor l'esdeveniment i oferir més transparència als donants. No obstant, si disposeu de diners en metàl•lic, també els podeu dur a les nostres oficines i farem l'ingrés en nom vostre.

Les donacions tenen beneficis fiscals?

Les aportacions a la Magic Line són deduïbles en la quota de l’IRPF en la quantia i condicions fixades per la legislació tributària vigent, per això, durant la donació et demanarem les teves dades.

Si un equip inscrit abandona, recupera els diners de la inscripció i el repte solidari?

No. Els donatius no tenen dret a devolució. Un gest solidari no es pot desfer.

Cal estar entrenat per fer la caminada?

La Magic Line és una activitat esportiva i, com a tal, requereix d'un mínim de capacitat física. Tingueu en compte la distància i el desnivell a l'hora de triar el vostre repte esportiu.
Consulta l’apartat Què és? per a veure informació, mapes i tracks dels recorreguts

Si teniu altres qüestions que ens vulgueu comentar, contacteu amb nosaltres a través de l'adreça info@barcelonamagicline.org.